Kesä alkaa powerista!

Kirjoittanut Jani-Matti Tuomela

Ensimmäisen turnauspäivän sateinen sää on vain kaukainen muisto auringon paistaessa Vantaan Myyrmäen iloa raikuvien kenttien yllä. Kentät ja koko tapahtumaympäristö ovat täynnä toinen toistaan iloisempia kasvoja, jotka ovat tulleet nauttimaan nuoren lentopalloilijan ehdottomasta kesän kohokohdasta.

Tapahtumatorilla vaikuttava Seuramappi kävi pelien välissä jututtamassa Euran Raikun C03 tyttöjä, joiden sanoista kumpuaa puhdas ilo tapahtumaa kohtaan.

- Kyllä kesä oikeastaan alkaa Powerista. Täällä on niin paljon muutakin kuin pelkkä lentis, tää on sellainen joukkuehenkeä kasvattava leiri, toteavat joukkueen tytöt toinen toistaan kompaten.

 Hyvän joukkuehengen lisäksi Raikun tytöt taitavat selkeästi myös lentopallon salat, sillä viime vuonna Hämeenlinnassa järjestetystä turnauksesta irtosi oman sarjan voitto 84 joukkueen joukosta. Perjantain puoleenpäivään mennessä Raikun tyttöjen tämän vuotuinen urakka oli alkanut kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla.

 Vaikka voittaminen on aina hauskaa, on kaikkien hyvä fiilis tärkein asia. Tähän viittaavat myös Raikun tytöt pohtiessaan turnauksen pelikaaviota.

- Täällä saa pelata turnauksen loppuun asti siitä huolimatta hävisikö tai voitti. Se on kivaa, että saa pelata paljon.

 Kaikille joukkueille tietyn ottelumäärän takaaminen vaatii valtavan määrän organisointia ja suunnittelua. Tämän tiedostavat myös Raikun valmentajat Terhi Heinonen ja Elina Haavisto, jotka jakavatkin kiitosta tapahtuman järjestäjille.

- Powerin oma mobiilisovellus on loistava, se helpottaa suuresti suunnittelua ja muita käytännön toimia, toteavat valmentajat tyytyväisinä.

Urheiluseurojen käytännön toimia helpottava Seuramappi lahjoitti Raikun tytöille ja valmentajille tuubihuivit, mikäli Suomen kesä pääsee jälleen yllättämään. Olipa keli tulevina päivinä millainen tahansa, tänä iltana tunnelma on joukkueen kesken varsin aurinkoinen selkeästä syystä.

 Tytöt valmentajineen matkaavat nimittäin Hartwall Arenalle, missä Suomen miesten lentopallomaajoukkue kohtaa tänään perjantaina Kiinan. Luvassa on varmasti monelle nuorelle lentopalloilijalle ikimuistoinen kokemus, jota muistella vielä vuosien päästä.

Viimeisenä kysymyksenä toimittajan oli pakko tiedustella tyttöjen lempipelaajaa maajoukkueesta. Vastausta ei tarvinnut kauaa odotella ja mielipiteet olivat hyvin yhteneviä.

- Lauri Kerminen, hihkaisee koko porukka yhteen ääneen.

Mitäpä siihen silloin lisäämään. Toivotamme koko Seuramappi –poppoon puolesta mahtavaa lopputapahtumaa Euran Raikulle ja kaikille muille joukkueille!
Kysy lisää tai varaa maksuton etäesittely!

Soita 050 336 6175/ Sari
Ja kyllä, meiltä saa henkilökohtaista palvelua.

Viesti lähetetty eteenpäin onnistuneesti!

Voit myös jättää yhteystietosi!