Ilmoittautuminen

ilmoittautumislomake uusi.PNG

Ilmoittautumislomakkeen ulkoasun näkymä on samankaltainen riippumatta siitä onko käyttäjä kirjautunut Seuramappiin sisään.

1. Olet jo jäsen: Seuramapin käyttäjä voi kirjautua sisään ja täyttää mahdolliset tapahtumaan liitetyt lisätietokentät.

2. Uusi jäsen täyttää kaikki seuran pyytämät henkilötiedot.

3. Tapahtumaan ilmoittautuja voi valita haluaako hän liittyä samalla seuran jäseneksi.

4. Päivien valinta:
Valitsemalla kaikki, tulevat kaikki tapahtuman päivät valituiksi.
Valitsemalla ei mitään, voi klikata halutut osallistumispäivät.

valittu päivä.PNG Valittu päivä
ilmoittautumispäivä.PNG Tapahtuman päivä, johon jo ilmoittauduttu
tapahtuman päivä.PNG Tapahtuman päivä
täysi päivä.PNG Tapahtuman päivä, joka on täynnä varasijoja myöten.
vielä tilaa päivä.PNG Tapahtuman päivä, jossa on varasijoilla vielä tilaa

Ilmoittautumissivulla on mahdollista valita useampi kuin yksi jaosto ja ryhmä.

© Copyright 2002 - 2017 M&V Software Oy

logo M&V Software Oy
Pyynpäänkatu 17 B, 26100 Rauma
Vapaaherrantie 2, 40100 Jyväskylä
tuki@seuramappi.fi
www.m-vsoftware.fi